155,99 Kn

XTREME L-CARNITINE, 3000MG

Sagorijevajte mast brže i bolje nego ikad s Xtreme L-Carnitine 3000 od Xcore Nutritiona! Izgubite kilažu i poboljšajte svoju izvedbu!

Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

Sagorijevajte mast brže i bolje nego ikad s Xtreme L-Carnitine 3000 od Xcore Nutritiona! Izgubite kilažu i poboljšajte svoju izvedbu!

Xcore Nutrition je koncentrirao 300mg čistog L-karnitina u male bočice i napravo nezamjenjivu pomoć sportašima koji žele ekstremne rezultate.

Xtreme L-Carnitine 3000 Xcore Nutritiona je bitna aminokiselina koja je odgovorna za gubitak masnoće. Njezino korištenje povećava energiju, poboljšava izdržljivost i smanjuje umor mišića.

Xtreme L-Carnitine 3000 smanjuje osjećaj gladi i slabosti. Savršen je dodatak prehrani i nezamjenjiv je za one koji žele poboljšati svoju izvedbu i prehranu.

Izgubite kilažu i poboljšajte svoju izvedbu!

Jedno od najboljih obilježja Xtreme L-Carnitine 3000 Xcore Nutritona je što prenosi mast u mišiće kako bi se koristila kao energija. Takvo efektivno korištenje masti potiče gubitak masnoće i poboljšava izvedbu sportaša.

L-Karnitin igra ključnu ulogu u procesu gubljenja masnoće, stimulira transport masti u mitohondrije gdje se mast sagorijeva i pretvara se u energiju. Nedavna istraživanja su pokazala kako je L-Karnitin vrlo bitan u oporavku mišića, izdržljivosti i fizičkim sposobnostima. Ove činjenice su posljedica L-Karnitinovog poticanja sinteze testosterona i time potiče oporavak mišića.

Xtreme L-Carnitine 3000 Xcore Nutritiona je u tekućem obliku i zato je njezina apsorpcija u tijelu gotovo trenutna, kako bi bila brža i s više utjecaja. L-Karnitin nema utjecaja samo na stimulaciju efekta na metabolizam masnoća, nego još ima i pozitivan efekt i na imuni sustav.

Benefiti Xtreme L-Carnitine 3000:

  • potiče gubitak masnoće
  • povećava količinu energije
  • smanjuje osjećaj gladi i slabosti
  • poboljšava fizičke sposobnosti i izdržljivost
  • poboljšava oporavak mišića
  • pogoduje imunom sustavu

Upute za korištenje

Sadržaj pola ampule popiti jednom dnevno, najbolje 15 minuta prije tjelovježbe.

Napomene

Sadrži kafein (33 mg po serviranju). Nije preporučljiv za djecu ili trudnice. Proizvod može imati laksativan učinak.Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Prestanite uzimati i savjetujte se sa liječnikom u slučaju pojave bilo kakvih simptoma. Ovaj proizvod ne bi trebao zamijeniti raznoliku i uravnoteženu prehranu. Držite izvan dohvata djece, na hladnom i suhom mjestu, daleko od sunčeve svjetlosti.

Sastojci

Pročišćena voda, baza L-Karnitina, zakiseljivač (limunska kiselina), ekstrakt guarane (Paullinia cupana), Taurin, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), okus, sladila (natrijev saharin, acesulfam K).

Prehrambene vrijednosti i količina serviranja po pakiranju: 20 komada
1/2 ampule – 5 ml *RI (%)
L-Karnitin 1500 mg **
Taurin 25 mg **
Ekstrakt Guarane 75 mg **
*RI:referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal)
** referentni unos nepoznat

Dodatne informacije

OKUSI

TROPICAL FRUIT, LEMON

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;