75,99 kn

UNS L-GLUTAMINE, 200G

Prednosti UNS L-Glutamina:

 • sprječava razgradnju mišićnog tkiva
 • poboljšava oporavak
 • poboljšava rad mišića
 • potiče razvoj mišića
 • čisti L-Glutamin za bolju apsorpciju
Obriši
SKU: N/A Kategorije: ,
 • Opis
 • Dodatne informacije

Opis

Od nekoliko aminokiselina koje čine Vaša mišićna vlakna, glutamin je najobilniji od njih puno. Naši mišići pohranjuju više glutamina od bilo koje druge aminokiseline, što je temeljni dio naše strukture mišića.

Kada u našem tijelu počne ponestajati glutamina, kao na primjer tijekom intenzivnog vježbanja, ono traži neki novi izvor glutamina gdje ga ima najviše, a to su stanice mišića. Za body buildere, kao i bilo koga drugog zainteresiranog za razvoj mišićne mase, to znači da bez dovoljno glutamina u svom sustavu, tijelo se može početi ponašati kao vampir, razbijajući mišićno tkivo kako bi doseglo do glutamina koji mu je potreban. Drugim riječima, ako ne date svojim mišićima dovoljno glutamina, trošite otprilike onoliko mišića koliko biste tim treningom izgradili.

Izgradnja mišića je organski i prilagodljiv proces u kojem napravite jedan korak unatrag da biste kasnije napravili dva koraka naprijed. Prvo napravite jedan korak unatrag tako što oštećujete mišićno tkivo tijekom treninga. Onda napravite dva koraka naprijed tako da oporavite oštećeno mišićno tkivo i onda dodate još mišićnog tkiva na to kako bi se tijelo pripremilo te pokazalo bolju performansu na sljedećem treningu.

Sada, zamislite da nikad ni ne napravite taj korak unatrag. Zamislite da ste mogli zadržati sva svoja mišićna vlakna, čak i kada kao manijak trenirate više sati u komadu. Tako biste dobili dvostruki napredak! To je upravo ono što glutamin može učiniti ta Vas. To Vam pomaže zadržati više svojih mišića, sprječava katabolizam koji se odvija tijekom intenzivnih fizičkih napora.

Prednosti UNS L-Glutamina:

 • sprječava razgradnju mišićnog tkiva
 • poboljšava oporavak
 • poboljšava rad mišića
 • potiče razvoj mišića
 • čisti L-Glutamin za bolju apsorpciju

Upute za korištenje: Pročitajte sve o proizvodu prije početka korištenja. Promiješajte 5g (1 mjericu) s 50ml  hladne vode ili bilo kojeg drugog napitka. Konzumirajte 2-3 serviranja dnevno. Preporučljivo 1 serviranje za doručak, ručak i prije spavanja.

Napomena: Ako ste trudnica ili dojilja, ako imate bilo kakve bolesti, konzultirajte se sa liječnikom prije korištenja. Zaustavite uzimanje i konzultirajte se sa liječnikom ako dođe do bilokakvih nuspojava. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako se mlađi od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdravi način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla. Ove izjave su nisu potvrđene od strane administracije za hranu i lijekove. Držati izvan dohvata djece.

 Sastojci: L-Glutamin.

Prehrambene vrijednosti I veličina serviranja: 5g; količina serviranja po pakiranju: 40 serviranja
5g *RI

(25g)

100g *RI

(100g)

L-Glutamin 5000mg * 100000mg *
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** referentni unos nepoznat

Dodatne informacije

OKUS

NATURAL

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;