49,99 kn

UNS CREATINE MONOHIDRATE, 300G

PREDNOSTI KORIŠTENJA KREATIN MONOHIDRATA:

  • veća koncentracija fosfokreatina u mišićnim stanicama osigurava neposrednu rezervu za proizvodnju ATP-a tijekom tjelovježbe
  • manje smanjenje pH vrijednosti u mišićnim stanicama tijekom napora
  • veća snaga i sposobnost otpora, zbog povećane opskrbe energijom
Kategorije: , ,
  • Opis

Opis

IDEALAN IZBOR ZA SVE KOJI ŽELE MAKSIMALAN NAPREDAK U TERETANI !

Kreatin monohidrat je osim raznih bjelančevina vjerojatno najupotrebljiv dodatak prehrani sportaša. Pozitivno utječe na povečanje mišićne snage, u kombinaciji s treningom s utezima na povečanje mišične mase, a osim toga utječe  i na bolju funkciju mozga. Pomaže naročito kod  energije za rast mišića. Sastoji se od triju aminokiselina, arginina, glicina te metionina.

Ljudsko tijelo može kreatin dobiti iz hrane, naročito iz mesa i ribe ili ga sintetizira u jetri, gušterači odnosno bubrezima iz tri prije spomenutih aminokiselina, znači iz arginina, glicina i metonina. Konzumiranja kreatina monohidrata pomaže povećati volumen mišićnih stanica odn. mišićne mase, jer veća količina kreatina u mišićima znači veću količinu vode u stanicama, koja omogučuje dostup veće količine hranlivih tvari te potiće anabolne procese u stanicama mišića. Učinak je vidljiv več nakon nekoliko dana. Jedna između njegovih pozitivnih karakteristika je i mogučnost skladištenja energije. U obliku kreatin fosfata omogučuje obnavljanje i ponovu sintezu ATP-ja, odnosno neposrednog izvora energije, kojeg troši s obzirom na količinu kreatin fosfata. Kada ovog izvora nestane, tijelo počinje energiju pridobivati na drug način kod kojeg se u mišićima napravlja mliječna kiselina, koja prouzročuje bolove u mišićima. Isto tako neka bi kreatin s ubrzavanjem sinteze bjelančevina u mišićima utjecao na veću sposobnost mišića u fizičkom naporu.

Prema službenom izvješću Sports Nutrition International Society, objavljenom 2007.god., kreatin monohidrat je najučinkovitiji suplement trenutno dostupan na tržištu, u smislu poboljšanja fizičke performanse i razvoju čiste mišićne mase.

PREDNOSTI KORIŠTENJA KREATIN MONOHIDRATA:

  • veća koncentracija fosfokreatina u mišićnim stanicama osigurava neposrednu rezervu za proizvodnju ATP-a tijekom tjelovježbe
  • manje smanjenje pH vrijednosti u mišićnim stanicama tijekom napora
  • veća snaga i sposobnost otpora, zbog povećane opskrbe energijom

Upute za upotrebu: 1 mjericu (3g)  pomiješajte s voćnim sokom ili sportskim napitkom, te popijte jedanput dnevno. Za bolje rezultate, konzumirajte 30 minuta prije ili poslije treninga.

Hranjiva vrijednost proizvoda Creatine Monohydrate

Sastojci 1 doza = 3g
kreatin monohidrat 3 g
od toga kreatin 3 g

Napomene: Proizvod je namijenjen sportašima i rekreativcima. Čuvajte na suhom, izvan dohvata djece!

Upozorenje: Prije upotrebe proizvoda se savjetujte sa svojim liječnikom, ukoliko ste mlađi od 18 godina, ste trudni, dojite ili ukoliko imate bilo koje zdravstvene probleme te uzimate lijekove na recept. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;