-10%

75,99 Kn 68,39 Kn

UNS BCAA 2-1-1, 200G

  • 100% BCAA
  • optimalni omjer 2:1:1  leucina, isoleucina i valina
  • pomaže zaštititi tkivo od katabolizma
  • poboljšava snagu i rast mišića
  • stimulira sintezu mišića
  • trenutna apsorpcija u mišićima
  • koristi se kao izvor energije za vrijeme treninga

 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

BCAA čine tri esencijalne aminokiseline u ljudima. Njihovo ime potječe od njihove razgranate kemijske strukture. BCAA Instant poboljšava snagu mišića i rast izravno stimulirajući sintezu mišićnih proteina. Nadalje, ubrzava oporavak mišića i smanjuje bol mišića.

Svaka BCAA Instant porcija od 10 grama sadrži savršen spoj od tri razgranata lanca aminokiselina L-leucin, Lizoleucin i L-valin u preciznom omjeru 2:1:1. Pomiješajte BCAA u prahu s toplom vodom ili s bilo kojim drugim napitkom po Vašem izboru. Ove BCAA odmah se apsorbiraju u mišiće te pružaju stalan i neprekidan protok energije tijekom treninga dok sprečavaju razgradnju Vaših mišića.

Prestanite se brinuti o smišljanju novih načina da biste izgradili mišiće, BCAA će to učiniti umjesto Vas.

Upute za korištenje: 1 porcija (1 mjerica = 10 g) otopljene u 200 ml vode. U dane treninga – 1 doza prije treninga ili 1 serviranje nakon treninga, u danima u kojima se ne trenira – 1 porcija ujutro, prije obroka. Konzumirati odmah nakon pripreme.

Napomena: Ako ste trudnica ili dojilja, ako imate bilo kakve bolesti, konzultirajte se s liječnikom prije korištenja. Zaustavite uzimanje i konzultirajte se sa liječnikom ako dođe do bilokakvih nuspojava. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako se mlađi od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdravi način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla. Ove izjave su nisu potvrđene od strane administracije za hranu i lijekove. Držati izvan dohvata djece. Držati dobro zatvorenim i na hladnom i suhom mjestu bez dodira sa jakom toplinom.

Prehrambene vrijednosti I veličina serviranja: 10 g; količina serviranja po pakiranju: 20 serviranja
10g *RI

(10g)

100g *RI

(100g)

L-Leucin 5000mg * 50000mg *
L-Izoleucin 2500mg * 25000mg *
L-Valin 2500mg * 25000mg *
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** referentni unos nepoznat

Dodatne informacije

OKUSI

NATURAL

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;