24,99 kn

PROTEOS INSTANT ZOB FINO MLJEVENA, 1000G

✔ Samljeveno cijelo oljušteno zrno zobi ✔ Zob u prahu je dobro topljiva u vodi ✔ Pogodna za direktnu konzumaciju, nije potrebno kuhati ✔ Bogata vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima ✔ Sadrži male količine glutena

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

✔ Samljeveno cijelo oljušteno zrno zobi

✔ Zob u prahu je dobro topljiva u vodi

✔ Pogodna za direktnu konzumaciju, nije potrebno kuhati

✔ Bogata vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima

✔ Sadrži male količine glutena

 

Proteos Instant zob je u prah samljeveno cijelo oljušteno zrno zobi. Zob u prahu je dobro topljiva u vodi, praktična i jednostavna za konzumaciju, bez promjene nutritivne vrijednosti žitarice. Pogodna za direktnu konzumaciju, nije potrebno kuhati.

Zob je visoko kvalitetna žitarica niskog glikemijskog indeksa, bogata vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima. Apsorbira se u krvotok bez probavnih tegoba i bez naglih porasta koncentracije glukoze i inzulina u krvi. Neke od povoljnih utjecaja zobi na zdravlje su smanjenje razine štetnog kolesterola, smanjenje rizika od kardiovaskularnih oboljenja, smanjenje rizika oboljenja od dijabetesa tipa 2, stimulacija imunološkog sustava zbog visokog udjela beta glukana, smanjenjene rizika od karcinoma dojke. Sadrži male količine glutena.

SASTOJCI:

100% zob (podrijetlo sirovine Nizozemska, EU*)

Dodatne informacije

Težina 12.49 kg

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;