199,99 Kn

PRIME CASEIN, 1000G

Pobrini se da nikada ne prestaneš rasti!

Kazein je neosporivi prvak izvora bjelančevina koji omogućava stalan dotok aminokiselina u mišiće i time omogućava njihov stalni rast. Kao skrb za sportaše koji prolaze kroz intenzivne treninge kao što su bodybuilderi i crossfiteri. Prozis Sport je stvorio Prozis Sport Prime Casein, kazein kao bjelančevina koji je sposoban isporučiti stalan i snažan anabolički protok aminokiselina u krvi, hraniti mišiće satima, te poticati njihov oporavak i rast.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

Pobrini se da nikada ne prestaneš rasti!

Kazein je neosporivi prvak izvora bjelančevina koji omogućava stalan dotok aminokiselina u mišiće i time omogućava njihov stalni rast. Kao skrb za sportaše koji prolaze kroz intenzivne treninge kao što su bodybuilderi i crossfiteri. Prozis Sport je stvorio Prozis Sport Prime Casein, kazein kao bjelančevina koji je sposoban isporučiti stalan i snažan anabolički protok aminokiselina u krvi, hraniti mišiće satima, te poticati njihov oporavak i rast.

Za sportaše koji prolaze kroz teške treninge u kojima su njihovi mišici podvrgnuti visokom ekstremu, jedan od njihovih glavnih briga je dati tijelu dovoljno kvalitetnih bjelančevina kako bi se izbjegao gubitak mišića i kako bi se nadodalo još mišićnih vlakana.

Ukratko, to je proces hipertrofije. Vaše tijelo popravlja oštećena mišićna vlakna i smanjuje potrebu za ponovnim popravljanjima dodatkom mišićnih vlakana, tako da tijelo bude u mogućnosti bolje se nositi s naporom sljedeći put kada bude prolazilo isti test.

Većina sportaša zna kako bi zadovoljila svoje nutritivne potrebe tijekom dana. Od brzih bjelančevina iz njihovih proteinskih shakeova do nošenja pakiranih obroka po cijele dane da bi se osigurali od nestanka izvora kvalitetne hrane. Bodybuilderi, crossfiteri, borci, dizači utega i mnogi drugi to rade.

A što je noću? Isplati li vam se sav taj napor da stalno hranite svoje tijelo, a noću mišići gladuju 8 cijelih sati dok spavate? Zvuči kao da napravite jedan korak naprijed, samo da se noću vratite dva koraka natrag.

Kazein je idealno rješenje za situacije koje ostavljaju tijelo bez bjelančevina na dugo vrijeme. Kazein je jako kvalitetna, kompletna bjelančevina koja Vam omogućuje bogatu i neprekidnu dostavu aminokiselina u krvotok, hrani mišiće i do 7 sati nakon konzumacije, a znanstvena istraživanja su to uspjela i dokazati.

Budući da su bjelančevine sporo razgradive, kazein čini da tijelo ne dolazi do stanja katabolizma, održavajući ga anabolički aktivnim čak i dok se odmarate.

Nadalje, kazein ima sposobnost da stimulira mTOR put, što znači da olakšava proces razvoja mišića stimulirajući mehanizme koji pretvaraju jednostavne elemente poput bjelančevina u složenija vlakna, kao i mišićnog tkiva.

Konzumirajući kazein ne samo da dajete svojim mišićima aminokiseline koje su im potrebne za rast, također pokrećete niz događaja u Vašem tijelu koji će u konačnici ubrzati proces rasta mišića.

Iskorištavajući anaboličku snagu i potencijal kazein bjelančevina, Prozis Sport razvio je Prime Fusion Night Kasein, dodatak prehrani koji spaja nekoliko vrsta kazeina u jedan jedinstveni protein u prahu. S dodatkom BCAA-a i Glutamina, Prime  Night Casein će pretvoriti Vaše jednom kataboličke noći u jako anabolička razdoblja pojačanog rasta mišića.

Prozis Sport Prime Casein ističe:

  • vremenski razgradive bjelančevine
  • hrani mišiće do 8 sati
  • sprječava od katabolizma tijekom noći
  • potiče mTOR put
  • ubrzava sintezu bjelančevina
  • kompletne i jako biodostupne bjelančevine

Upute za korištenje:

Dodajte dvije mjerice (30g) praha u 200ml vode ili nekog drugog željenog pića. Dobro protresite prije konzumiranja. Sporo razgrađujuće bjelančevine treba piti jednom do dva put dnevno, po mogućnosti prije odlaska u krevet ili između obroka. Mijenjajte količinu tekućine kako bi postigli željeni okus i konzistenciju. Ovaj proizvod će se bolje miješati ako koristite vodu koja nije previše hladna. Mjerica se nalazi unutar vrećice.

Napomena:

Prikazane vrijednosti odnose se na bezokusne proizvode. Za ostale okuse,ove vrijednosti mogu varirati +/- 10 %.

Upozorenja proizvoda:

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu, osim ako je po uputama zdravstvenog djelatnika. Prekinite uporabu i obratite se liječniku u slučaju bilo kakvih  nuspojava. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdravi način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla. Sadržaj se prodaje po količini, a ne volumenu.

Informacije o alergenima: Sadrži mlijeko, soju i pšenične sastojke.

Sastojci:

Matrica kazein bjelančevina: koncentrat bjelančevina mlijeka, koncentrat bjelančevina sirutke, izolat bjelančevina mlijeka, sirutka enzimatski hidrolizirana; pšenične bjelančevine; amino matrica: glicerin, L-alanin, taurin, BCAA (2 1 1  mješavina)(L-leucin, L-valin, L-izoleucin), L-glutamin), emulgator (soja lecitin).

 

Prehrambene vrijednosti i veličina serviranja: 30g; količina serviranja po pakiranju: 41 serviranje
30g *RI(30g) 100g *RI(100g)
Energija 473 kJ/ 113 kcal 6% 1576 kJ/375 kcal 19%
Masti 0.90g 1% 3.1g 4%
od kojih zasićene 0.60g 3% 1.9g 10%
Ugljikohidrati 1.80g 1% 6.0g 2%
od kojih šećeri 1.20g 1% 4.1g 5%
Bjelančevine 24g 49% 81g 162%
Soli 0.06g 1% 0.21g 3%
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ/ 2 000 kcal).

 

Dodatne informacije

OKUS

ANANAS, NATURL, JAGODA, ČOKO MOUSSE, COOKIES

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;