• Ne možete dodati "GLUTAMINE XPLODE POWDER, 500G" u vašu košaricu jer proizvoda trenutno nemamo na zalihi.

209,99 kn

OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 KAPSULA

  • brzi rezultati
  • nevjerojatno povećana snaga
  • primjeren za sve sportove, i za trčanje i biciklizam

Nema na zalihi

Obavijesti me kada je dostupno

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

EKSKLUZIVNO IZDANJE KREATINA U SVIJETU!!!

Do sada još nijedan oblik kreatina nije bio tako jak, anaboličan i zdrav!

  • brzi rezultati
  • nevjerojatno povećana snaga
  • primjeren za sve sportove, i za trčanje i biciklizam

Imate problem kao što  je ovaj? Znate da kreatin povećava mišićnu snagu i mišićnu masu te pored toga ima još brojnije  pozitivne utjecaje na vaš organizam, ali nikada niste bili u potpunosti zadovoljni s odabranim oblikom kreatina? Imamo rješenje za vaše probleme!

OD SADA JE NA RASPOLAGANJU PROIZVOD KOJI SADRŽI UPRAVO ONO ŠTO VI I VAŠE TIJELO NAJVIŠE TREBATE!!!

CREATINE MAGNA POWER – magnezijev kreatin kelat!!! Najučinkovitija  i najnaprednija formula, patentirana kod Albion Laboratories i dokazana te utvrđena  znanstvenim istraživanjima! Odaberite dakle  CREATINE MAGNA POWER – proizvod jedinog partnera laboratorija Albion Laboratories, poduzeća OLIMP, i s njim ćete biti više nego zadovoljni!

U nastavku pročitajte zašto  Creatine Magna Power djeluje bolje nego bilo koji drugi sastav odnosno oblik kreatina, kojeg ste upotrebljavali do sada.

Creatin Magna Power je najnapredniji kreatin koji je ikada bio razvijen u znanstvenom laboratoriju. Kao i arginin, kreatin je od svih anaboličkih predstavnika najučinkovitiji Ova činjenica potvrđena je u brojnim i znanstvenim studijama te dugotrajnom upotrebom u sportu. Kako god, pravi čist potencijal kreatina kao dopune koja stimulira odnosno povećava snagu i mišićnu masu, ograničava reakcije koje pretvaraju glavni dio uzetog kreatina u kreatinin. Ova reakcija povezuje amino skupinu kreatin s njegovom skupinom kiselina. To uzrokuje pretvaranje molekula kreatina u kreatinin, a istodobno zbog toga postaju anabolički neaktivne. Reakciju ubrzava takav stupanj kiselosti kreatina (u obliku za uživanje), kao što je kiselost u gornjem crijevnom traktu.

Laboratorijskim istraživanjima su htjeli uništiti sve nedostatke bilo s sigurnim reaktivnim kemijskim grupama koje sadrže alkohol ili molekularne kiseline, što rezultira odnosno se ogleda u kreatin malatu ili kreatin etil esteru bilo s miješanjem kreatina s alkalijskim i metalnim komponentama.

Dugotrajna znanstvena istraživanja dokazala su da kreatin i magnezij imaju korisne utjecaje na različite poglede fizioloških aktivnosti. Funkcija obje supstance je visoki stupanj korelacije i izmjenjivanje kod mnogih specifičnih reakcija. Ova činjenica je istraživače u laboratorijima  Albion Laboratories dovela do toga da su predložili kombinaciju magnezija i kreatina u jednoj komponenti; predložili su dakle nešto tako logično i inovativno. Stvaranje magnezijevog kreatin kelata koja pomoću patentirane tehnologije štiti molekule kreatina da ne pređe u kreatinin, a istodobno i povećava vrijednost fiziološko aktivnog kreatina koji je u potpunosti dostupan, odnosno na raspolaganju mišićnim stanicama – sve se to odražava u višem stupnju energije u mišićima.  Magnezij ima jake alkalijske karakteristike koje smanjuju kiselost kreatina te ga održavaju puno aktivnijeg kako u obliku za uživanje tako i kasnije u metaboličkom traktu.

Ipak bitno je znati da je zaštita kreatina prije gubitka njegovog učinka samo pola puta do cjelokupnog uspjeha. Drugi dio zadatka je maksimizirati učinkovitost njegovog anaboličkog potencijala.

Kreatin povećava mišićnu snagu i masu posredovanjem prave anabolične komponente zvane ATP – adenozintrifosfat. Kreatinski dodaci vode ka povećanju stupnja ATP u mišićnim stanicama.
Sva energija koju trebaju mišići za djelovanje i poticaj proizvedena je na osnovi hidrolize ATP. ATP stimulira odnosno potiče anabolične enzime koji stimuliraju naše gene za proizvodnju mišićnih bjelančevina. Osim toga  ATP je prisutan na svakom stupnju sinteze molekula bjelančevina.

Magnezij igra odlučujuću ulogu kod sinteze i hidrolize  ATP.

ATP se stvara, kada je  fosfatni radikal (P) prenesen iz aktivnog kreatina u adenozin-di-fosfat (ADP), ali bitno je da kod prijenosa tog radikala iz kreatina u ADP, u tom procesu sudjeluje jedan magnezijev atom.

Sinteza ATP zahtjeva molekule kreatina kao i atome magnezija. Raspoloživost magnezija u procesu regulira stupanj sintetiziranog ATP iz kreatina. To se dogodi zbog sljedećeg: kada konzumiramo kreatin i kada mišićnim stanicama nedostaje magnezija, anabolična aktivnost kreatina nije sasvim iskorištena.

Ovaj problem znanstvenici su riješili razvojem  Creatin-a Magna Power, dakle magnezijevog kreatin kelata, koji za sintezu ATP dovodi i kreatin i magnezij.

Magnezij kreatin kelat povećava sposobnost našeg tijela za sintezu i regeneraciju odnosno obnovu ATP koja se brine za opskrbljivanje mišićnih stanica s energijom potrebnom između mišićnih napora. Možemo primijetiti da magnezij kreatin kelat dovodi potrebne magnezijeve atome direktno do okoline gdje se događaju reakcije koje kreatinu omogućuju održavati visok omjer ATP, a istodobno i visok stupanj za maksimizaciju anaboličnog djelovanja.
Dopunjivanje prehrane s Magna Powerom ubrzava rast tako mišićne mase kao i snage, dok veće vrijednosti ATP omogućuju djelotvornije grčenje mišićnih vlakana, a istodobno generiraju veću snagu.

Svakako možete nedostatak magnezija kompenzirati drugim dopunama, ali to neće biti dovoljno sigurno obećanje da će dovoljna vrijednost atoma pronicati u stanice mišića i unutrašnjost staničnih odjela gdje se događaju svi anabolički procesi. Zadnje je potvrdilo kliničko istraživanje, u kojom su uspoređivali učinke doprinosa magnezij kreatin kelata s doprinosom kreatina i magnezija iz dvija odvojenih izvora s neograničenim magnezijevom oksidom i kelatom aminokiselina.

Mjerili su izdržljivost tijekom fizičkog napora sve od početka pa do fizičke iscrpljivosti s 30-minutnom pauzom između dva napora i nakon dopunjivanja hrane s dvaju različitih izvora magnezija i kreatina. Istraživanje je pokazalo da je djelovanje magnezij kreatina znatno bolje od ovog, dobivenog iz mješavine kreatin / magnezijevog oksida.

Magna Power Magnezijev keatin kelat učinkovit je izvor bioaktivnog magnezija koji tijesno sudjeluje s kreatinom u transformaciji energije iz aktivnih mišića za povećanje sposobnosti generiranja i iskorištavanja ATP energije.

Zašto se kod Creatine Magna Power pokazuje boljom nego kombinacija kreatina i magnezija?

Magnezij kreatin kelat proizvodi zaštitu koja uzrokuje da se molekule kreatina ne tranformiraju u neaktivan kreatinin u kiselom pH okolišu želudca.

UČINAK – više aktivnog  kreatina na raspolaganju

Kelati podržavaju i pozitivno utječu na kardiovaskularni sistem zbog više aktivnog kreatina, koji onda prelazi direktno u mišićne stanice.

UČINAK – na raspolaganju više aktivnog kreatina

Kreatin u obliku kelata sadrži atom magnezija koji pridonosi energijskoj i anaboličkoj aktivnosti.
UČINAK – kreatin djeluje neprestano

Faza punjenja nije potrebna: otkad je kelat otporan na kiselu ciklizaciju i transformaciju u nekativan kreatinin. Trebate samo malu dozu kreatina.

UČINAK – nema više velikih i neekonomskih doziranja

Preporučljivo doziranje kreatin kelata je  pet puta manje nego doziranje kreatina monohidrata.

Unos hidrata odnosno šećera za veću i bolju asimilaciju kreatin kelata više nije potrebno, otkada ga inzulin ne odnosi više u stanice mišića.

UČINAK — prikladniji tijekom niskohidratnih dijeta

Do lipogeneze (stvaranja masnih naslaga) ne dolazi jer razina inzulina ne raste. Vlakna masnoće kontrolirana su sa strane glikogena i noradrenalina. Masnoća se tako puno lakše oslobađa i služi organizmu kao izvor energije za funkcioniranje tijela.

UČINAK – više kvalitetne mišićne mase bez masnoća

Kreatin kelat ne akumulira vodu kao što je to karakteristično za  monohidrat, zbog toga je primjeren i za sportove izdržljivosti  kao što su timski sportovi, biciklizam, trčanje, …

Samo je Creatine Magna Power sposoban proizvoditi 100%-tno zadovoljstvo zbog kreatina koji pridonosi  znatno većoj mišićnoj masi i snagi!

Zahvaljujući projektu Olimp Labs Creatine Magna Power sada je i kod nas  dostupan  CREATINE MAGNA POWER Mega Caps, naime 1100 mg u samo 1 kapsuli!

Poduzeće Olimp Labs jedino je društvo u Poljskoj, i u većini država EU, koje ima licencu za upotrebu MAGNA POWER kreatina u proizvodnji dopuna prehrani. Taj kreatinski patent (US Patent No. 6,114,379) u svim trgovačkim znakovima prisvaja si poduzeće  Albion Laboratories.

Creatine MagnaPower™ – vaša snaga – vaše zdravlje !!!

Upute za upotrebu

Uzmite 1 kapsulu 2 puta dnevno – prije doručka i poslije treninga.

Hranjiva vrijednost proizvoda CREATINE MAGNA POWER

Sastojci 2 kapsule 100 g
energetska vrijednost 22,4 kJ / 5,36 Kcal 861 kJ / 206 Kcal
bjelančevine 1,34 g 51,5 g
masnoće 0 g 0 g
magnezijev kreatin kelat CREATINE MAGNA POWER 2200 mg 85 g
magnezij 176 mg (58% RDA) 6,8 g

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;