299,99 Kn

MASS PACK

Dva najučinkovitija proizvoda za podizanje mase spojili smo u komplet koji će pomoći i onima najbržeg metabolizma! Podignite masu uz ove kvalitetne suplemente i ostvarite popust! XTREME MASS GAINER SS, 2722G + CREA FREAK, 324G!

Očisti
 • Opis
 • Dodatne informacije

Opis

Dva najučinkovitija proizvoda za podizanje mase spojili smo u komplet koji će pomoći i onima najbržeg metabolizma! Podignite masu uz ove kvalitetne suplemente i ostvarite popust! XTREME MASS GAINER SS, 2722G + CREA FREAK, 324G!

CREA FREAK, 324G

CREA FREAK –  Kreatin kao niti jedan do sada!

Kreatin je već stari znalac svim vježbačima. Međutim uz njega idu i nuspojave poput glavobolje,  pretjeranog nakupljanja vode i ono što je svima najnelagodnije, a to su probavne smetnje. Moju novu Crea Freak kreatinsku formulu čini drugačijom od ostalih  upravo to što smo uspjeli  zaobići navedene nuspojave, a sam efekt pojačati dodanim aktivnim sastojcima koji pojačavaju učinak cijelog proizvoda.

Očekujte još više snage, izdržljivosti i oporavka i to do mjere do koje nije bilo moguće sa običnim kreatinom. Uz sve to nećete morati raditi kompliciranu fazu punjenja, jer se Crea Freak konzumira u obliku ukusnog napitka samo jednom na dan. Također, Crea Freak je osmišljen kao nezaobilazan alat za sve one koji žele na prirodan način maksimalno pridonijeti razvitku svoje mišićne mase!

Pogledajmo glavne sastojke:

 • CREATINE HCL – Kreatin povećava fizičke performanse tokom vježbanja visokog intenziteta kratkog trajanja. Posebno je korisan za bodybuildere, powerliftere, igrače nogometa i sve koji izvode kratkotrajne vježbe visokog intenziteta. Kreatin Hcl je kreatin vezan s hidrokloridnom soli, dizajniran kako bi se poboljšala apsorpcija kreatina. Također, nije neophodno dodavati ugljikohidrate, kao što se preporuča s nekim drugim proizvodima kreatina. Medjutim dodavanje ugljikohidrata može još i više pojačati učinak. Ako ste probali Cremax XT, morate probati Creafreak, ali i Creatine HCL.

 

 • BETA ALANIN – Kako bi se povećala izdržljivost mišića, u formulu smo dodali beta-alanin  koji kao preteča  karnozina ima značajan utjecaj na smanjenje negativnih učinaka mliječne kiseline (neutralizira mliječnu kiselinu), produžujući tako vaše performanse, a pogotovo snagu.

 

 • ARGININ – L-arginin odgovoran za značajno povećanje volumena mišićnog tkiva tijekom treninga. Arginin i njegove soli djeluju tako što stimuliraju otpuštanje aktivnog dušičnog oksida spomenutog ranije. Taj mehanizam olakšava i prijenos kisika te drugih hranjivih tvari na opterećene mišiće tijekom i nakon vježbanja.

 

 • CITRULIN MALAT – Kao vazodilatator, citrulin malat pruža mnoge beneficije sportašu. Poboljšava aerobne performanse i radni kapacitet također utječući na mliječnu kiselinu kako bi smanjio umor, no pored toga bitan je faktor u stvaranju dušičnog oksida koji potiče prokrvljenost (osjećaj upumpanosti), kardiovaskularnu izdržljivost, opskrbu mišića hranjivim tvarima i krvlju te bržu i efikasniju eliminaciju amonijaka iz krvi. Dobar je za srce i krvni tlak itd. Malična kiselina dodaje mu se jer sudjeluje u stvaranju ATP-a čime se dodatno povećavaju performanse sportaša i to na staničnoj razini kroz Krebsov ciklus.

 

 • B-KOMPLEKS VITAMINI – Kako bi se povećala učinkovitost svih sastojaka dodan je vitamin B-kompleks. B vitamini su od esencijalne važnosti za pravilan rad našeg organizma, a pogotovo za mišiće, živčani sustav, sluznicu, normalno psihičko raspoloženje, metabolizam, kožu itd. Važno je znati da su topivi u vodi, naše tijelo ih ne pohranjuje za kasnije korištenje, a eventualni višak izlučuje putem mokraće te se neće nepotrebno zadržavati u tijelu.

 

Crea Freak je namjenjen za oba spola i praktički za bilo koju sportsku aktivnost. Pri upotreba i maksimalnih dnevnih doza očekujte i povećanje tjelesne kilaže.

INSTANT TOPLJIVOST.

MAXSIMALNO DOKAZANO 40 PUTA VEĆA TOPLJIVOST OD MONOHIDRATA zbog čega je potreban manja doza uz veću učinkovitost i izostanak nakupljanja podkožne vode.

Moje vlastito iskustvo te rad sa sportašima pokazao je da je za razliku od monohidrata, ova forma kreatina čak i bolja za napredak po pitanju snage, izdržljivosti i povećanja mišićne mase uz također vrlo pozitivan učinak na kompoziciju tijela.

Kreatin povećava fizičke performanse tokom vježbanja visokog intenziteta kratkog trajanja. Posebno je koristan za bodybuildere, powerliftere, igrače nogometa, rukomet, veslače, borce i sve koji izvode  vježbe visokog intenziteta.

BENEFITI

 • povećava fizičke performanse tokom vježbanja visokog intenziteta
 • poboljšana apsorpcija
 • može se dodati raznim pićima jer nema okus
 • Tablica hranjivih vrijednosti po serviranju (16 g):Citrulin malat 2:1                                       6000mgKreatin HCL                                                 3000mgBeta alanin                                                  2500mgArginin HCL                                                 2000mgMagnezij (magnezijev karbonat)            187.5mgVitamin B1 (Tiamin)                                  0.55mgVitamin B2 (Riboflavin)                            8.75mgVitamin B3 (Niacin)                                   8mgVitamin B5 (Pantotenska kiselina)         3mgVitamin B6 (Pridoksin)                             0.7mg

  Vitamin B9 (Folna kiselina)                     100mcg

  Vitamin B12 (kobalamin)                        1.25mcg

  Vitamin C (askorbinska kiselina)            40mg

  Vitamin E (D-Alpha-Tokoferol)               6mg

Sastojci: Citrulin malat, Creatine HCL, Beta alanin, Arginin HCL, Magnezij (magnezijev karbonat), Vitamin B1 (Tiamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B5 (Pantotenska kiselina), Vitamin B6 (Pridoksin), Vitamin B9 (Folna kiselina), Vitamin B12 (kobalamin), Vitamin C (askorbinska kiselina), Vitamin E (D-Alpha-Tokoferol), okus naranče, limunska kiselina, silicij dioksid, surcraloza.

Upute za uporabu: Svaki dan jednu mjericu (16g) pomiješati sa najmanje 4dcl vode i konzumirati 30 do 40 minuta prije treninga. Osobe ispod 80kg neka uzimaju dvije trećine 1 mjerice (11g) . Na dane odmora 1 porciju konzumirati 30 minuta prije obroka. Nikad ne konzumirajte više od 1 mjerice na dan. Nakon 8 tjedana kontinuirane upotrebe, napraviti pauzu od 4 tjedna.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, djeci mlađoj od 14 godina i osobama s bolestima bubrega ili jetre.

Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na ambalaži.

 

XTREME MASS GAINER SS, 2722G

Xcore Nutrition proizveo je Xtreme Mass Gainer SS za sportaše koji su odlučili povećati masu, za ljude s brzim metabolizmom i za sportaše podvrgnute intenzivnim treninzima koji zahtijevaju velike količine kalorija kako bi nadopunile razinu glikogena te ubrzale zaštitu i rast mišića.

Koliko god trenirali, uloženi trud je beskoristan ako nije popraćen uravnoteženom prehranom, velikom količinom kalorija, proteina, aminokiselina, vitamina i minerala. Ponekad je teško unijeti velike količine hrane koje su potrebne za mišićni rast.

Xtreme Mass Gainer je moćna formula obogaćena sa 50g visoko kvalitetnih proteina, 1315 kalorija bez šećera i aspartama, s dodanim kreatinom, BCAA, peptidom L-glutaminom i kompleksom vitamina i minerala. Svi ovi sastojci djeluju sinergijski kako bi se postigli ekstremni rezultati.

XTREME MASS GAINER SS – VAŠA PREČICA DO VIŠEG NIVOA!

Ako ste marljiv vježbač željan pridobivanja mišićne mase koji želi vidjeti mišićni rast, ako dajete sve od sebe na treningu, tada zaslužujete svaki gram ove moćne formule!

Anabolički prozor (pojačana inzulinska osjetljivost i spremnost mišića da upije nutrijente) nakon treninga, ograničeno je i precizno vrijeme u kojem je potencijal rasta mišića najveći. Period 30 minuta nakon treninga od vitalnog je značaja, on određuje hoćete li pridobiti ili izgubiti mišićnu masu.

Xtreme Mass Gainer sadrži 261g ugljikohidrata koje pune glikogen, a uz to pomaže svim nutrijentima kao što su proteini, aminokiseline, vitamini i minerali da dođu do mišićnih vlakana brže kako bi ovaj prozor bio u ekstremnoj prednosti.

Benefiti Xtreme Mass Gainera:

 • 1283 kalorija bez šećera i aspartama
 • 63 grama visoko kvalitetnih proteina
 • inositol
 • kreatin
 • BCAA
 • L-glutamine
 • praktično i ukusno
 • lagano za miješanje

Upute za korištenje

Do 100g praha pomiješati u proizvoljnoj količini vode do 3 puta na dan. Preporuka – prije i poslije treninga.

Dodatne informacije

OKUS

ČOKOLADA, VANILIJA, JAGODA, COOKIES, BANANA

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;