-50%

149,99 Kn 74,99 Kn

CREATINE HCL, 120 KAPSULA

Ako ste probali Cremax XT, morate probati  Creatine HCL i  Creafreak!

  • Opis

Opis

Cijeli moj život oduvijek se vrtio oko jedne stvari – vježbanja. Ta opsesija neobjašnjivo me prati od malih nogu, a moj prvi susret s utezima determinirao me kao osobu kakvom sam danas. Svjestan koliko truda svatko od vas ulaže u treninge, jer i dan danas prolazim isto što i svatko od vas. Svaki set, svako ponavljanje, svaka minuta je bitna bez iznimke. Kad su rezultati u pitanju, znam da ne pristajete na kompromise i želite samo najbolje za sebe. Zato vam kao rezultat svog dvadesetogodišnjeg iskustva u vježbanju i dodacima prehrani donosim proizvode s mojim potpisom koji su garantirano najviše kvalitete. U razvoj ovih proizvoda uložio  sam veliku količinu vremena i znanja koje sam marljivo skupljao sve ove godine, a pomoću njih postići ćete svoje maksimalne rezultate. S obzirom na sve gore rečeno predstavljam Vam čisti 100% Creatine HCL.

BUDI VELIK!

Vaš Sandi Imerović,

svjetski  i državni prvak u body buildingu

SIGNATURE SERIES

 

KREATIN HIDROKLORID – NAJNAPREDNIJI OBLIK KREATINA

Kreatin povećava fizičke performanse tokom vježbanja visokog intenziteta kratkog trajanja. Posebno je korisan za bodybuildere, powerliftere, igrače nogometa i sve koji izvode kratkotrajne vježbe visokog intenziteta. Kreatin Hcl je kreatin vezan s hidrokloridnom soli, dizajniran kako bi se poboljšala apsorpcija kreatina.

Zahvaljujući dobroj apsorpciji, faza punjenja nije potrebna. Također, nije neophodno dodavati ugljikohidrate, kao što se preporuča s nekim drugim proizvodima kreatina. Medjutim dodavanje ugljikohidrata može još i više pojačati učinak. Ako ste probali Cremax XT, morate probati Creafreak, ali i Creatine HCL.

INSTANT TOPLJIVOST,  – DOKAZANO 40 PUTA VEĆA TOPLJIVOST OD MONOHIDRATA zbog čega je potrebna manja doza uz veću učinkovitost i izostanak nakupljanja podkožne vode.

Moje vlastito iskustvo te rad sa sportašima pokazao je da je za razliku od monohidrata, ova forma kreatina čak i bolja za napredak po pitanju snage, izdržljivosti i povećanja mišićne mase uz također vrlo pozitivan učinak na kompoziciju tijela.

Benefiti:

  • povećava fizičke performanse tokom vježbanja visokog intenziteta
  • poboljšana apsorpcija
  • Idealan kao dodatak DRIVE preworkoutu, ukoliko taj proizvod želite dodatno pojačati dodavanjem najkvalitetnijeg kreatina

Neto količina: 120 kapsula (120 serviranja)

Tablica hranjivih vrijednosti po serviranju:

Kreatin hidroklorid                          750mg

Sastojci: Kreatin hidroklorid

Upute za uporabu: Za najbolje rezultate 2 serviranja 30 minuta prije treninga i 2 serviranja poslije treninga. Na dane bez treninga uzeti 2 serviranja ujutro prije obroka i 2 serviranja 30 min prije večere. Sportaši do 60kg koristiti 1 serviranje po obroku.
Nikad ne premašiti ukupnu količinu od 3g kreatina dnevno. Nakon 8 tjedana korištenja napraviti pauzu od 4 tjedna. 1 serviranje je jedna kapsula. Izbjegavati konzumaciju kave i mliječnih proizvoda prije konzumiranja kreatina.

Napomene: Čuvati u orginalnoj ambalaži na suhom i tamnom mjestu, udaljeno od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati od dohvata male djece. Za vrijeme korištenje kreatina nužno je piti dovoljnu količinu vode tijekom dana kako bi se izbjegla dehidracija. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Prije upotrebe proizvoda se savjetujte sa svojim liječnikom ukoliko ste mlađi od 18 godina ili ukoliko imate bili koje zdravstvene probleme te uzimate lijekove na recept. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, djeci mlađoj od 16 godina i osobama s bolestima bubrega ili jetre. Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na ambalaži.

 

 

 

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;