85,99 kn

BATTERY CREATINE, 500G

Nema na zalihi

Obavijesti me kada je dostupno

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Battery Nutrition Creatine omogućuje brzo povećanje volumena mišića i snage, zbog čega je među sportašima postao jedan od najpopularnijih proizvoda. Battery Creatine je pogodan za sve koji žele poboljšati snagu, povećati izdržljivost i veličinu mišića.

Opis proizvoda

Battery Creatine sadrži 100% nerazrijeđen kreatin. Kreatin je neophodan za pravilan rad probave. Omogućuje brzo povećanje snage i volumna mišića i zbog toga je kod sportaša postao jedan od najpopularnijih proizvoda.  Battery Creatine je pogodan za sve one koji žele poboljšati snagu, povećati izdržljivost i veličinu mišića.

  • brzi rast mišića
  • poboljšana regeneracija
  • poboljšana snaga, kapacitet i eksplozivnost

Jedan od najvećih izazova s kojim se suočavamo tijekom treninga su iscrpljene zalihe energije. I zbog toga mogu naši treninzi mogu ograničeni. Kreatin je odgovoran za održavanje tih zaliha energije te za njihovo optimalno djelovanje.  Ovo je dar prirode: kreatin nalazimo u tijelu, a količinu možemo i povećati, ako jedemo ribu i meso. Kada treniramo s većom intenzivnošću, to nažalost nije dovoljno i utječe na kvalitetu naših treninga.

Proizvod Battery Creatine će vam pomoći da zalihe energije budu uvijek pune, a ovo će rezultirati boljom snagom, izdržljivošću, boljom eksplozijom i povećanim volumnom mišića.
Kreatin je jedan od najstarijih dodataka prehrani, namijenjen aktivnim pojedincima. Desetljeća istraživanja osiguravaju njegovu učinkovitost i sigurnost. Znanstvena istraživanja su pokazala da svi sportaši koji koriste kreatin postižu povećanje snage i izdržljivosti, razvijaju toleranciju na mliječnu kiselinu, brže se regeneriraju i u svom sportu su uspješniji.

Upute za upotrebu

Najbolji efekt proizvoda se postiže ako svaki dan unosimo barem 3 grama kreatina. Vašu tjelesnu težinu dijelite s 3 i dobit ćete količinu kratina kojeg je preporučljivo konzumirati tijekom prvog tjedna.  Nakon tog razdoblja ne upotrebljavajte više nego polovicu ove količine. Uzmite na prazan želudac, nakon treninga, sa slobodnim ugljikohidratima. Upotrijebite 400 ml tekućine za svakih 5 grama kreatina, na taj način će se doza najbolje otopiti. Ne uzimajte više od 10 grama odjednom, dozu rasporedite jednakomjerno tijekom dana! Preporučujemo da proizvod koristite u kombinaciji s proizvodom Battery Whey Protein ili Battery Gainerom.

Hranjiva vrijednost proizvoda BATTERY CREATINE

Sastojci 1 doza: 5 g (3/4 mjerice)
kreatin monohidrat 5000 mg
čisti kreatin 4421 mg

Sastojci

Kreatin monohidrat.

Alergeni: Proizvedeno u tvornici, gdje obrađuju i mlijeko, jaja, soju, kikiriki, oraščiće, ribe i plodove mora.

Upozorenje

Čuvajte izvan dohvata djece! Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu! Proizvod nije zamjena za zdravu i uravnoteženu prehranu!

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;