205,99 kn

BATTERY BCAA, 500G

Obriši
SKU: N/A Kategorije: ,
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)

Opis

Battery Nutrition BCAA je proizvod koji se koristi tijekom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost te za poboljšanu regeneraciju i rast mišića. Tijekom teških treninga, Battery BCAA pruža aminokiseline u svom slobodnom obliku i ima visoku koncentraciju razgranatih aminokiselina – BCAA. Vaši mišići mogu uz dobru regeneraciju imati zdrav rast.

Opis proizvoda

Battery Nutrition BCAA – je dodatak prehrani u prahu s aminokiselinama i  zaslađivačima. Sadrži visoko kvalitetne  razgranate aminokiseline (leucin, valin, izoleucin) u omjeru 2:1:1 koje sudjeluju u smanjenju umora i iscrpljenosti. Proizvod je stvoren posebno za aktivne pojedince i sportaše.

Battery BCAA – je odličnog okusa i 100% bez ugljikohidrata i šećera!  Battery BCAA koristimo tijekom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost te za poboljšanu regeneraciju i rast mišićne mase.

Battery BCAA se fokusira na povećanje vaših mišića i brine se o regeneraciji već tijekom treninga. Tijekom teških treninga, Battery BCAA pruža aminokiseline u svom slobodnom obliku i ima visoku koncentraciju razgranatih aminokiselina – BCAA. Vaši mišići mogu uz dobru regeneraciju imati zdrav rast.

  • optimalna izvedba i regeneracija tijekom treninga
  • BCAA za maksimalnu regeneraciju i rast mišića
  • donosi dodatnu energiju
  • odličnog okusa, bez ugljikohidrata i šećera

Za hranjive tvari je tijelo najviše prijemčivo između 3 ključna trenutaka: prije, tijekom i nakon treninga.  Vašu izvedbu možete poboljšati ako tijelu u pravo vrijeme pružite prave hranjive tvari. Tijekom intenzivnog treninga se mišićna vlakna razgrađuju i počinju se oslobađati katabolički hormoni. Dok su ovo prirodni procesi, također su ključni za vaše fizičke sposobnosti. Razgranate aminokiseline, BCAA, pomažu u rastu mišića i ubrzavaju sintezu proteina, a rezultat je ubrzan rast mišića. Korištenje BCAA tijekom treninga inhibira katabolizam, stimulira aktivnost mišića i potiče regeneraciju mišića. A pored svega toga vam osigurava više energije.

BCAA su poznate po tome da povećavaju sintezu proteina i rast mišića čak za 350% i zato su neophodne za svakog sportaša koji želi poboljšati rast mišićnog tkiva, brzinu i regeneraciju.

Upute za upotrebu

Okus Cola, Orange i Raspberry: pomiješajte jednu dozu (1/2 mjerice) s 300-500 ml vode i uzmite tijekom treninga, a možete upotrijebiti i 1-3 doze dnevno – prije obroka ili treninga i nakon treninga ili prije spavanja.

Proizvod se najbolje otapa ako mješavinu ostavite da odstoji nekoliko vremena.

Unflavored:  pomiješajte jednu dozu (1 mjerica) s 300-500 ml vode i uzmite tijekom treninga, a možete upotrijebiti i 1-3 doze dnevno, prije obroka ili treninga i nakon treninga ili prije spavanja.

Proizvod se najbolje otapa, ako mješavinu ostavite da odstoji nekoliko vremena.

Hranjiva vrijednost proizvoda BATTERY BCAA ( Cola, Orange, Raspberry)

Sastojci 1 doza: 6.5 g (1/2 mjerice)
l-leucin 2500 mg
l-izoleucin 1250 mg
l-valin 1250 mg

Hranjiva vrijednost proizvoda BATTERY BCAA ( Unflavored )

Sastojci 1 doza: 5 g (1 mjerica)
l-leucin 2500 mg
l-izoleucin 1250 mg
l-valin 1250 mg

Sastojci

COLA
Sastojci: L-leucin, l-izoleucin, l-valin, aroma (cola), sredstvo za reguliranje kiselosti (bezvodna limunska kiselina), zaslađivač (sukraloza), bojilo (ekstraktslada).

ORANGE
Sastojci: L-leucin, l-izoleucin, l-valin, sredstvo za reguliranje kiselosti (bezvodna limunska kiselina), aroma (sok od naranče), zaslađivač (sukraloza), bojilo (FCF).

RASPBERRY
Sastojci: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, regulator kiselosti (bezvodna limunska kiselina), aroma (malina), zaslađivač (sukraloza), boja (karmoizin*). *Može imati nepovoljan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece!

UNFLAVORED
Sastojci: L-leucin, l-izoleucin, l-valin.

Alergeni: Proizvedeno u tvornici koja također obrađuje i mlijeko, jaja, gluten, soju, oraščiće, ribe i plodove mora. 

Upozorenje

Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu! Proizvod nije zamjena za zdravu i uravnoteženu prehranu i nije zamjena za obrok.

Dodatne informacije

Okus

BEZ OKUSA, COLA, NARANČA, RASPBERRY

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;