• Ne možete dodati "OLIMP ISO PLUS POWDER, 700G" u vašu košaricu jer proizvoda trenutno nemamo na zalihi.

139,99 Kn

100% WHEY PRIME, 1000G

Najbolje je upravo postalo još bolje! 100% Whey Prime je poboljšan s kreatinom, BCAA-om i glutaminom kako bi još bolje razvijali svoje mišiće. Revolucija nikad ne prestaje!

Prednosti:

 • koncentracija s više od 80% čistih bjelančevina
 • poboljšano s kreatinom, BCAA-om i glutaminom
 • odličan omjer bjelančevina i ugljikohidrata
 • odličan okus
Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (0)

Opis

Najbolje je upravo postalo još bolje! 100% Whey Prime je poboljšan s kreatinom, BCAA-om i glutaminom kako bi još bolje razvijali svoje mišiće. Revolucija nikad ne prestaje!

Ako se tehnologija ne prestaje razvijati, zašto bi i whey? 100% Whey Prime podiže razvijenost tehnologije wheya kako bi Vam donijeli još bolji whey.

Proces razvijanja whey bjelančevina nije promijenjen još od 80-ih. Praktički, sirutka je serum koji ostaje nakon što se mlijeko zakiseli. To podrazumijeva relativno jednostavan proces filtracije, a industrija  baš to i ne razvija zbog proizvodnje dodataka sirutki.  Uz svu pristupnu tehnologiju mislimo da je to prava šteta. Tako smo mi počeli raditi ono što najbolje radimo: razmišljamo kreativno. Naš tim znanstvenika i nutricionista se vratio na ploču i ponovno promislio o cijelom procesu proizvodnje.

Primjenom suvremenih znanstvenih spoznaja i vrhunske tehnologije, došli smo do novih načina za proizvodnju sirutke i optimizirali cijeli proces. Kakav je rezultat? Revolucionaran 100% Whey Prime, ali nismo stali na tome.

100% Whey Prime sada ima optimizirani koncentrat proteina sirutke koji naglo potiče proces gradnje mišića, promoviranjem i održavanjem mišićne mase. Ovaj novi whey protein formula je poboljšana s kreatin monohidratom, BCAA-om i L-glutaminom, kako bi proizveo anabolički kompleks koji može proizvesti najbrži i najbolji rezultat koji ste ikad doživjeli.

100% Whey Prime dodatno je obogaćen s patentiranim kompleksom enzima DigeZyme. Sastoji se od enzima koji pomažu razbiti bjelančevine u njihove plemenite aminokiseline, tako da ih ima još više na raspolaganju mišićima. Oni također pomažu izbjeći nadutost i ostale probavne neugodnosti koje ste možda doživjeli s drugim sirutkama.

Prednosti:

 • koncentracija s više od 80% čistih bjelančevina
 • poboljšano s kreatinom, BCAA-om i glutaminom
 • odličan omjer bjelančevina i ugljikohidrata
 • odličan okus

Upute za korištenje:

Kako biste pripremili 1 serviranje, dodajte 2 mjerice (25g) praha u 250ml hladne vode.

Napomena:

Ako ste trudnica ili dojilja, ako imate bilo kakve bolesti, konzultirajte se s liječnikom prije korištenja. Zaustavite uzimanje i konzultirajte se s liječnikom ukoliko dođe do bilo kakvih nuspojava. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako se mlađi od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdravi način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla. Držati izvan dohvata djece. Držati dobro zatvorenim i na hladnom i suhom mjestu bez dodira sa jakom toplinom.

Upozorenje (alergeni): sadrži mlijeko i soju. Može sadržavati jaja i gluten.

Prehrambene vrijednosti I veličina serviranja: 25g; količina serviranja po pakiranju: 50 serviranja
Po serviranju *RI

 

100g *RI

(100g)

Energija 101 kcal = 424 kJ 5% 404 kcal = 1697 kJ 20%
Masti 1.50g 2% 6g 9%
-zasićene 0.90g 5% 3.60g 18%
Ugljikohidrati 1.10g 0% 4.40g 2%
-šećeri 0.90g 1% 3.60g 4%
Bjelančevine 21g 42% 84g 168%
Soli 0.07g 1% 0.28g 5%
Kreatin monohidrat 2.30 ** 9.20 **
DigeZyme kompleks enzima 40mg
Alfa-Amilaza
Neutralna proteza
Celulaza
Laktaza
Lipaza
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** referentni unos nepoznat

Dodatne informacije

OKUS

CHOCO MOUSSE, SWEET CHOCO, VANILIJA, JAGODA, COOKIES, NATURAL, BANANA, BUTTER TOFFEE, CHOCO TOFFEE, CHOCO LJEŠNJAK, CHOCO KOKOS, MALINA, JAGODA & BANANA, CHOCO KOKOS, CHOCO PEANUT BUTTER, CREME BRULEE, FRENCH TOAST, PANETTONE, PINEAPPLE, SWEET CHOCOLATE

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;