Seminar


Pozivam Vas da 28.6. u nedjelju u 10h  iskoristite dan i posjetite prostorije FC Jump, na adresi Jordanovac 8 te  saznate sve što vas je ikada zanimalo na temu vježbanja, fitnessa, body buildinga, prehrane, dijeta, natjecanja, suplemenata….sve vezano uz ono čime se bavim i po čemu me znate. Uz navedene teme prokomentirati ćemo što je sve potrebno za promjenu životnog stila koji nikad nije lak posao, pogotovo ako iz sjedilačkog načina života pokušavamo živjeti fitness lifestyle.

Također biti će riječi i o organizaciji vremena  radi maksimalne učinkovitosti tokom radnog tjedna, te važnosti rutine i strukture u životu ne samo za dobre rezultate na  poljima koja su nam sfera interesa, već i radi psihičkog zdravlja koje nam donosi zadovoljstvo nastalo kao rezultat obavljenih zadataka.

Sama radionica namjenjena je i početnicima i naprednima te je ležernog karaktera, po sistemu pitanja i odgovora, a cilj je  međusobno razmjenjivanje iskustva te učenje novih informacija.  Predviđeno vrijeme trajanja je cca 120min. Dio tog vremena biti će posvećen i izvođenju vježbi za sve koje to zanima.

Proteinska osvježenja i poklon majice za sve naše polaznike osigurava naš sponzor Vindija.

 

Sponzori Radionice  su Vindija, FC Jump i naravno Budi Velik!  protein shop, a ulaz je slobodan.

 

ZA PRIJAVU OBAVEZNO ISPUNITI OBRAZAC U PRILOGU!

Shopping Cart
Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
×

 

Bok!

Trebaš li pomoć?

×