69,99 Kn

PROZIS L-LEUCINE INSTANT, 150G

Prozis Sport L-Leucin Instant – aminokiselina koja pomaže pri očuvanju i stvaranju nove čiste mišićne mase

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Prozis Sport L-Leucin Instant – izuzetna aminokiselina koja pomaže pri očuvanju i stvaranju nove čiste mišićne mase

L-Leucin je aminokiselina koja je od esencijalne važnosti za izgradnju mišića. Jedna je od tri aminokiseline koje tvore komleks poznat kao BCAA (aminokiseline ragranatog lanca).  L-Leucin je esencijalan s obzirom da ga tijelo ne može samo proizvesti i mora se unositi kroz prehranu ili suplemente.

Leucin je u sastavu mnogih izvora proteina. Unatoč tome, uzimanje dodatnog leucina putem suplemenata pruža dodatne koristi bodybuilderima jer leucin iz uobičajenih izvora proteina treba dulji period vremena za oslobađanje iz prvotne forme, pa tako i dulji period kako bi bio iskoristiv.

L-Leucin je esencijalan bodybuilderima i sportašima općenito s obzirom da ima najveći anabolički učinak od svih aminokiselina koje tvore proteine. Metaboliziran je direktno u mišićima, a ne u jetri i ima razne korisne efekte na sportsku izvedbu. L-Leucin pomaže pri očuvanju čistog mišićnog tkiva i opskrbljuje tijelo energijom kad se bavimo tjelesnom aktivnošću. Također, pomaže pri očuvanju glukoze pohranjene u mišićnom tkivu koja je nužna za pružanje energije potrebne za ostvarivanje mišićne kontrakcije, održava ravnotežu dušika i pomaže cijeljenje mišićnog tkiva, kostiju i kože.

L-Leucin je visoko koncentriran u našim mišićnim stanicama i igra ključnu ulogu u sintezi proteina. Istraživanja su pokazala da uzimanje veće koncentracije L-Leucin-a od one normalne koju nalazimo u izvorima proteina pomaže stvaranju više mišićnog tkiva u kraćim vremenskim razdobljima. Ovo se odvija kroz dva mehanizma. Prvo, L-Leucin aktivira stanične senzore za prepoznavanje aminokiselina, govoreći našem tijelu kako ima pregršt aminokiselina dostupnih za stvaranje novih mišića. Drugo, L-Leucin pomaže pri održavanju postojećih mišića pošto suzbija kataboličku aktivnost koja se odvija prilikom intenzivnog tjelesnog vježbanja.

U osnovi, L-Leucin pomaže tijelu u optimiziranju sinteze proteina, ubrzavajući proces stvaranja mišića i sprječava razgradnju postojećih mišićnih stanica tijekom intenzivnog vježbanja.

Ovaj dvojni pristup stvaranju mišića rezultira znatnije bržem dobitku mišićne mase koji su iskusile tisuće sportaša proteklih nekoliko godina.

Prozis Sport Vam sada donosi L-Leucine Instant, čisti i visoko anabolički suplement L-Leucina koji će u potpunosti promijeniti način na koji Vaše tijelo reagira na trening.

Iskusite snagu L-Leucina i oporavite se brže, izgradite više mišića i postanite jači nego ikada.

Prozis Sport L-Leucine Instant:

  • Pridonosi boljoj sintezi proteina
  • Ubrzava proces izgradnje mišića
  • Pomaže pri očuvanju mišićnog tkiva
  • Poboljšava oporavak
  • Sprječava katabolizam tijekom intenzivnih treninga
  • Povećava fizičku jakost i snagu

Sastojci : L-leucin (instant).

Po seviranju:              %RI(*)

L-leucin 2000mg              **

*Referentni prosječni unos za odrasle osobe (8400kJ/2000kcal)

**Referentni unos nije uspostavljen.

Način uporabe: Za jedno serviranje pomiješati jednu mjericu (2g) sa željenom količinom vode ili soka. Konzumirajte jedno serviranje 45 min prije treninga i jedno neposredno poslije treninga.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zatvoreno u originalnoj ambalaži i ne izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti.

Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži.

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;