179,99 Kn

PROZIS CREATINE HCL, 750 mg, 90 KAPSULA

  • Opis

Opis

Prozis Sport Creatine HCL 750 mg – najkoncentriranija, najefektivnija i najdostupnija forma kreatina ikad razvijena

Kao jedan od najpopularnijih i najispitivanijih dodataka prehrani za podizanje performansi, kreatin je došao u vrh industrije suplemenata i postao jedan od osnovnih sastojaka planova prehrane spotaša.

Revolucija kreatina.

Sa vidljivim dokazanim rezultatima u pogledu pozitivnog učinka na sportske performanse i volumizaciju mišićnih stanica, jasno je zašto toliko sportaša, rekreativnih i profesionalnih, koristi kreatin.

Kreatin je preokrenuo svijet sporta. Godinama unazad, kada ga je industrija sportskih dodataka prehrani otkrila i kada su ga sportaši počeli koristiti, mnogi ljudi i organizacije su gledali na to s neodobravanjem jer su smatrali da im kreatin daje značajnu i nepravednu prednost nad ostalima koji ga nisu koristili.

Tijekom vremena, znanost je potvrdila kako zadovoljava sve kriterije da bude siguran  za korištenje, ali i kako je iznimno vrijedan suplement u pogledu podizanja sportskih performansi i povećanja mišićne mase.

Danas je jedan d najtraženijih i najučinkovitijih suplemenata, a koristi ga svatko tko je ozbiljan u vezi podizanja svojih performansi.

Sve što blista nije nutritivno zlato.

Da, kreatin može napraviti razliku između slabijih performansi i novog osobnog rekorda, ali kreatin dolazi u različitim formama koje ne djeluju jednako u našem tijelu.

Za kreatin HCL se smatra kako je najtopljivija, biološki najdostupnija forma koja se najbolje apsorbira.

Kako je mnogo topljiviji nego ostale forme kreatina, poput kreatin monohidrata na primjer, može biti otopljen i apsorbiran s mnogo manjom količinom tekućine. To znači da kreatin HCL ne izaziva gastrointestinalne smetnje, napuhivanje ili retenciju vode.

Još uvijek je kreatin, samo bolji.

Zbog odlične topljivosti i biološke dostupnosti, kreatin HCL se smatra koncentriranim tipom kreatina, što znači da je za usporedbu s drugim tradicionalnim formama kreatina potrebna puno manja doza za postizanje jednakog učinka volumizacije.

Kako ima impresivnu razinu apsorpcije, s kreatinom HCL nije potrebna ni faza punjenja, niti ga je potrebno uzimati s nekom formom ugljikohidrata da bi se poboljšala apsorpcija. Kreatin HCL se iz probavnog sustava transportira kroz krvotok u mišiće, mnogo brže i bolje nego ostale forme kreatina.

Brojna istraživanja potvrdila su učinkovitost kreatina HCL u podizanju performansi, pogotovo kod visoko intenzivnog vježbanja. Kreatin HCL također povećava mišićnu masu i snagu, omogućavajući dulje i intenzivnije treninge.

Prozis Sport donosi Creatine HCL 750 mg, suplement kreatina HCL koji će vaše tijelo i performanse podići na višu razinu.

Prozis Sport Creatine HCL 750 mg:

  • povećava mišićnu masu
  • podiže sportske performanse
  • efektivnija i biološki dostupnija forma od ostalih kreatina
  • bez faze punjenja
  • koncentriraniji od kreatin monohidrata
  • bez neželjenih efekata
  • 100% sigurno i provjereno

Proizvođač: PRZ Sport, Modulo 6 do Pavilhao Industrial K, Platforma 28, Zona Franca Industrial da Madeira, 9200-047 Cancial, Madeira

Zemlja podrijetla: Portugal, EU

Uvoznik: Budi Velik j.d.o.o., Rebrovac 41, 10000 Zagreb, Hrvatska .

Neto količina: 90 kapsula (45 serviranja)

Sastojci: kreatin hidroklorid, tvar za glaziranje (želatina), zgušnjivač (mikrokristalin celuloza), tvar za povećanje volumena (maltodekstrin), sredstvo protiv zgrušavanja (magezijev stearat).

 

Po serviranju:

Kreatin HCL

1500 mg **

**preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Način primjene: Uzeti jedno serviranje (2 kapsule) pola sata prije ili nakon treninga, po mogućnosti  s obrokom koji sadrži ugljikohidrate. Osobe preko 75 kg uzeti 3 kapsule. Najveća dnevna doza se ne smije prekoračiti 4 kapsule. Proizvod uzimati u istoj količini u dane kad se ne trenira.

Napomene: Čuvati u originalnoj ambalaži na suhom i tamnom mjestu, udaljeno od direktne sunčeve svjetlosti.

Čuvati od dohvata male djece. Za vrijeme korištenja kreatina nužno je piti dovoljnu količinu vode tijekom dana kako bi se izbjegla dehidracija.

Upozorenje: Prije upotrebe proizvoda se savjetujte sa svojim liječnikom ukoliko ste mlađi od 18 godina, trudni, dojite ili ukoliko imate bilo koje zdravstvene probleme te uzimate lijekove na recept. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Najbolje upotrijebiti do i LOT: otisnuto na ambalaži

 

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;