149,99 Kn

CORDYCEPS SINENSIS, 60 CAPS

Prozis Sport Cordycpes Sinensis 750mg povećava energiju i stimulira imunološki sustav.

U nekoliko Azijskih zemalja, cordyceps sinensis se smatra ljekovitom gljivom s mnogo ljekovitih svojstava. Iako je jedan od najpoznatijih biljaka, to se nije otkrilo na zapadu sve do nedavno.

Glavne prednosti:

 • moćan afrodizijak
 • snažan antioksidant protiv starenja
 • svojstva protiv raka
 • poboljšava spolni nagon i performanse
 • reinvigorativan tonik
 • svojstva protiv depresije
 • promiče opće zdravlje i dobrobit

Nema na zalihi

Kategorije: , ,
 • Opis
 • Recenzije (0)

Opis

Prozis Sport Cordyceps Sinensis 1500mg povećava energiju i stimulira imunološki sustav.

U nekoliko Azijskih zemalja, cordyceps sinensis se smatra ljekovitom gljivom s mnogo ljekovitih svojstava. Iako je jedan od najpoznatijih biljaka, to se nije otkrilo na zapadu sve do nedavno.

Otkad je zapadna medicina počela bolje promatrati tu jedinstvenu gljivu, kako su istraživanja dala sve više i više podataka koji su potvrdili nevjerojatne efekte ove gljive, interes znanstvene  zajednice je porastao.

Neki od sastojaka ove gljive uključuju sterole, polisaharide i nukleozide. Steroli u cordyceps sinensis smanjuju rizik od srčanih bolesti, a imaju značajna anti-tumorska svojstva.

Njegovi polisaharidi su složeni ugljikohidrati sastavljeni od lanaca šećera. Oni mogu stabilizirati krvni tlak, smanjiti štetne učinke slobodnih radikala, te stimuliraju imunološki sustav. A što se tiče nukleozida, oni se koriste u lijekovima za rak. U kombinaciji, ta tri elementa sadržana su u cordyceps sinensisu pretvaraju gljivu u snažan antioksidant i agent za boru protiv raka.

Cordyceps sinensis je također poznat po svojim seksualno pojačavajućim učinkom. On je bio korišten u Kini i Japanu već stoljećima kao dodatak prehrani i tonik napitak za liječenje muške seksualne probleme.

Nedavne kliničke studije su pokazale da je cordyceps sinensis poboljšao seksualne izvedbe testiranih ispitanika, dajući im dugotrajnu erekciju, čime se povećava njihova izvedba i broj spermija.

Ova gljiva je također pokazala vidljive učinke kada se koristi za jačanje imunološkog sustava, kako bi poboljšala sportsku izvedbu, kako bi smanjila učinke starenja i poboljšala funkciju jetre.

Tonik cordyceps sinensisa stavlja  cordyceps sinensis u okvire efektivnih lijekova za protiv depresije.

Svi ovi učinci napravili su cordyceps sinensis jednim od najdragocjenijih, skupih i traženih biljnih lijekova u mnogim azijskim zemljama.

Sada, Prozis Sport Vam donosi cordyceps sinensis 750mg, pristupačan cordyceps dodatak koji će revolucionirati Vaš seksualni život, poboljšati svoje sportske performanse i poboljšati svoje opće raspoloženje.

Glavne prednosti:

 • moćan afrodizijak
 • snažan antioksidant protiv starenja
 • svojstva protiv raka
 • poboljšava spolni nagon i performanse
 • reinvigorativan tonik
 • svojstva protiv depresije
 • promiče opće zdravlje i dobrobit

Upute za korištenje: Pročitajte cijeli opis i pratite pravila korištenja. Uzmite 2 kapsule dnevno.

Napomena: Ukoliko ste trudnica ili dojilja, ako imate bilo kakve bolesti, konzultirajte se s liječnikom prije korištenja. Zaustavite uzimanje i konzultirajte se s liječnikom ako dođe do bilo kakvih nuspojava. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako se mlađi od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla.  Držati izvan dohvata djece. Držati dobro zatvorenim i na hladnom i suhom mjestu bez dodira sa jakom toplinom.

Sastojci: Cordycpes sinensis, gelatin (kapsula), protiv zgrušavanja (kalcijev fosfat, magnezijev stearat), zgušnjivač (celuloza).

 

Prehrambene vrijednosti I veličina serviranja: 2 kapsule; količina serviranja po pakiranju: 30 serviranja
2 kapsule *RI

 

Cordycpes Sinensis
(Caterpillar Fungus)
1 500mg **
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** referentni unos nepoznat

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;