79,99 Kn

PROZIS BETA ALANINE, 150G

Beta Alanine je ne-esencijalna aminokiselina, koja pomaže dizati NO2 nivoe. Već dugo vrijedi kao nepogrešiv dodatak za sve koji žele dobiti mišićnu masu, poboljšati snagu i povećati izdržljivost tokom treninga.

  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Opis proizvoda

Beta Alanine je ne-esencijalna aminokiselina, koja pomaže dizati NO2 nivoe. Već dugo vrijedi kao nepogrešiv dodatak za sve koji žele dobiti mišićnu masu, poboljšati snagu i povećati izdržljivost tokom treninga. Ph-vrijednost beta alanina pomaže smanjiti negativne učinke mliječne kiseline u mišićima, a omogućuje vam da trenirate s većim intenzitetom i duže vrijeme. Odličan je za muškarce i žene koji žele poboljšati svoj kapacitet i povećati nivoe dušikova oksida.

Kondicioni trener Charles Poliquin je o beta alaninu rekao: ”Beta alanin upotrebljavajte za poboljšanje anaerobnog kapaciteta i poboljšan pH mišića.”

Kome je proizvod namijenjen?

  • pojedincima koji žele poboljšati anaerobnu i aerobnu izdržljivost
  • pojedincima koji žele povećati snagu i kapacitet tijekom treninga
  • pojedincima koji žele dobiti na mišićnoj masi

Upute za upotrebu:

Dodajte 1 mjericu (2g) u piće po vašem izboru i popijte 3-4 doze dnevno (1-2 doze uzmite prije treninga).

Bitno upozorenje: Ako imate bilo koju bolest, prije upotrebe proizvoda savjetujte se s liječnikom. Nije primjerno za trudnice i dojilje. Upotreba proizvoda nije preporučljiva pojedincima mlađim od 18 godina. Ne premašujte preporučene dnevne doze. Proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Hranjiva vrijednost proizvoda Beta-Alanine

Sastojci na  5 g
beta-alanin  5g

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;