299,99 Kn

MASS PACK

Dva najučinkovitija proizvoda za podizanje mase spojili smo u komplet koji će pomoći i onima najbržeg metabolizma! Podignite masu uz ove kvalitetne suplemente i ostvarite popust! XTREME MASS GAINER SS, 2722G + CREMAX XT, 450G!

Očisti
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (0)

Opis

Dva najučinkovitija proizvoda za podizanje mase spojili smo u komplet koji će pomoći i onima najbržeg metabolizma! Podignite masu uz ove kvalitetne suplemente i ostvarite popust! XTREME MASS GAINER SS, 2722G + CREMAX XT, 450G!

CREMAX XT, 450G

CREMAX XT je kralj kada govorimo o povećanju snage, jačine i oporavka. Dokazane sastojke donosi u punim djelotvornim dozama u obliku jednog od najboljih proizvoda za podizanje sportskih performasi. Više od običnog kreatina, CREMAX XT dostavlja ergogena sredstva kako bi svakom korisniku pojačao oporavak, izvedbu te samu snagu i jakost.

CREAMAX XT NIJE SAMO KREATIN, ON JE NOVA VRSTA PREWORKOUTA BEZ STIMULANSA!

DINAMIČNI DUO: KREATIN MONOHIDRAT I MAGNEZIJ KRETIN KELAT

Primarni izvori kreatina su dvije gore navedene supstance kao dokazano najdjelotvornije.

Magnezijev kelat te mikronizirani monohidrat – njihove su karakteristike:

 • PODIZANJE SNAGE I JAKOSTI
 • POVEĆANJE VOLUMINOZNOSTI I KILAŽE
 • POJAČAN OPORAVAK

L-ALANIL, L-GLUTAMIN

Glutamin je dugogodišnji temelj svim sportašima koji žele pojačanu sposobnost oporavka te izvedbe no njegov je nedostatak stabilnost i apsorpcija. Nova forma glutamina je daleko stabilnija u kiselim uvjetima (želudac) te posjeduje daleko bolju sposobnost apsorpcije te elektrolita. Studije su pokazale da je LALG djelotvorna doza 1-3g CREMAX-a donosi čak 2,5g po serviranju.

 • POJAČAVA APSORPCIJU ELEKTROLITA
 • ODRŽAVA HIDRATIZIRANOST TE POJAČAVA PERFORMANSE

SNAGA, PUMP I PUNOĆA MUSKULATURE (TAURIN, GLICEROL, CREATINOL O FOSFAT, AMENTOFLAVON)

Ova je mješavina sastojaka napravljena tako da djeluje  u sinergiji. Taurin i glicerol su uključeni  zbog svog omolitskog djelovanja koje pogoduje kreatinu i betainu u popravljanju sportskih performansi kao i s LALG pri pojačanoj hidraciji mišića. Glicerol također posjeduje sposobnost pojačane punoće mišića i upumpanosti čime je cijeli proizvod služi i kao preworkout proizvod.

Creatinol fostat, iako je potpuno drugačiji od kreatina, također pojačava sintezu ATP-a istodobno djelujući kao neutralizator mišićne kiselosti tijekom treninga što opet dodatno pojačava snagu i izdržljivost. Posljednji je sastojak AMENOFLAVON koji djeluje na pojačano otpuštanje kalcija u mišiću koji za rezultat daje jače i čvršće kontrakcije. Na sličan način i kofein dovodi do povećanja snage, ali navedeni amentoflavon je čak 20 puta efikasniji u toj zadaći otpuštanja kalcija, a to u konačnici znači daleko više snage i izdržljivosti.

Još jedna zanimljivost kod ovog sastojka je PDEi inhibitor čime povećava nivoe NO (dušičnog oksida), a svi znamo da on pojačava upumpanost. U sinergiji sa glicerolom ova dva sastojka daju ekstremnu punoću mišića i vaskularnost tj. žilavost.

KOMPLEKS ELEKTROLITA – kalij, natrij, kalcij, magnezij

Mnogi vježbači, a i sportaši općenito nisu ni svjesni kolika je važnost elektrolita za oragnizam te koliku oni mogu imati ulogu kad govorimo o performansama na osobnoj razini. I najmanji pad vode u tijelu dovodi do dramatičnih smanjenja performansi te je upravo iz tog razloga ovom proizvodu dodana i mješavina elektrolita.

Ovaj blend će pomoći u održavanju elektrolita te razine vode u tijelu  na optimalnoj razini što će zauzvrat produžiti vrijeme zamora. Također smanjiti će na minimum mogućnost grčeva tijekom i poslije vježbanja.

Kalcij i magnezij su neophodni za optimalnu funkciju kreatina, tj. za uspješnu regeneraciju ATP-a!

FAQs

 1. DA LI JE POTREBNA FAZA PUNJENJA?

NE! Dokazano je da uzimanje 2-3 grama kreatina 5 do 6 puta tjedno tijekom prvog mjeseca, omogućava dovoljno zasićenje tijela kreatinom. Ovisno o tjelesnoj težini konzumirajte 1 do 2 mjerice CREMAXA XT!

 1. KOJE JE NAJBOLJE VRIJEME UZIMANJA CREMAXA?

Na dane treninga koristite ga prije treninga po uputama ili kao dodatak svojem omiljenom preworkout proizvodu (NANOPROXIL).

Na dane odmora pomiješate ga sa proteinima.

Upute za uzimanje

Pomiješati 1 mjericu (15g)  sa svojim omiljenim pićem  prije ili tokom treninga. Na dane odmora popiti istu količinu u proteinskom shakeu. Najbolje staviti u mlaku vodu i pričekati 10-ak minuta da se u potpunosti otopi zbog bolje apsorpcije.

Upozorenje

Ne premašujte preporučenu dozu. Nije namijenjeno za osobe ispod 18 godina, bolesnicima ili onima koji su u prošlosti bolovali od bubrežnih bolesti. Nije za trudnice ili dojilje.

ČUVATI DALJE OD DJECE. SKLADIŠTITI NA SUHOM I HLADNOM MJESTU BEZ DIREKTNOG IZVORA TOPLINE.

XTREME MASS GAINER SS, 2722G

Xcore Nutrition proizveo je Xtreme Mass Gainer SS za sportaše koji su odlučili povećati masu, za ljude s brzim metabolizmom i za sportaše podvrgnute intenzivnim treninzima koji zahtijevaju velike količine kalorija kako bi nadopunile razinu glikogena te ubrzale zaštitu i rast mišića.

Koliko god trenirali, uloženi trud je beskoristan ako nije popraćen uravnoteženom prehranom, velikom količinom kalorija, proteina, aminokiselina, vitamina i minerala. Ponekad je teško unijeti velike količine hrane koje su potrebne za mišićni rast.

Xtreme Mass Gainer je moćna formula obogaćena sa 50g visoko kvalitetnih proteina, 1315 kalorija bez šećera i aspartama, s dodanim kreatinom, BCAA, peptidom L-glutaminom i kompleksom vitamina i minerala. Svi ovi sastojci djeluju sinergijski kako bi se postigli ekstremni rezultati.

XTREME MASS GAINER SS – VAŠA PREČICA DO VIŠEG NIVOA!

Ako ste marljiv vježbač željan pridobivanja mišićne mase koji želi vidjeti mišićni rast, ako dajete sve od sebe na treningu, tada zaslužujete svaki gram ove moćne formule!

Anabolički prozor (pojačana inzulinska osjetljivost i spremnost mišića da upije nutrijente) nakon treninga, ograničeno je i precizno vrijeme u kojem je potencijal rasta mišića najveći. Period 30 minuta nakon treninga od vitalnog je značaja, on određuje hoćete li pridobiti ili izgubiti mišićnu masu.

Xtreme Mass Gainer sadrži 261g ugljikohidrata koje pune glikogen, a uz to pomaže svim nutrijentima kao što su proteini, aminokiseline, vitamini i minerali da dođu do mišićnih vlakana brže kako bi ovaj prozor bio u ekstremnoj prednosti.

Benefiti Xtreme Mass Gainera:

 • 1283 kalorija bez šećera i aspartama
 • 63 grama visoko kvalitetnih proteina
 • inositol
 • kreatin
 • BCAA
 • L-glutamine
 • praktično i ukusno
 • lagano za miješanje

Upute za korištenje

Do 100g praha pomiješati u proizvoljnoj količini vode do 3 puta na dan. Preporuka – prije i poslije treninga.

Dodatne informacije

OKUS

ČOKOLADA, VANILIJA, JAGODA, COOKIES, BANANA

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;