139,99 Kn

100% WHEY PRIME, 1000G

Najbolje je upravo postalo još bolje! 100% Whey Prime je poboljšan s kreatinom, BCAA-om i glutaminom kako bi još bolje razvijali svoje mišiće. Revolucija nikad ne prestaje!

Prednosti:

 • koncentracija s više od 80% čistih bjelančevina
 • poboljšano s kreatinom, BCAA-om i glutaminom
 • odličan omjer bjelančevina i ugljikohidrata
 • odličan okus
Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (0)

Opis

Najbolje je upravo postalo još bolje! 100% Whey Prime je poboljšan s kreatinom, BCAA-om i glutaminom kako bi još bolje razvijali svoje mišiće. Revolucija nikad ne prestaje!

Ako se tehnologija ne prestaje razvijati, zašto bi i whey? 100% Whey Prime podiže razvijenost tehnologije wheya kako bi Vam donijeli još bolji whey.

Proces razvijanja whey bjelančevina nije promijenjen još od 80-ih. Praktički, sirutka je serum koji ostaje nakon što se mlijeko zakiseli. To podrazumijeva relativno jednostavan proces filtracije, a industrija  baš to i ne razvija zbog proizvodnje dodataka sirutki.  Uz svu pristupnu tehnologiju mislimo da je to prava šteta. Tako smo mi počeli raditi ono što najbolje radimo: razmišljamo kreativno. Naš tim znanstvenika i nutricionista se vratio na ploču i ponovno promislio o cijelom procesu proizvodnje.

Primjenom suvremenih znanstvenih spoznaja i vrhunske tehnologije, došli smo do novih načina za proizvodnju sirutke i optimizirali cijeli proces. Kakav je rezultat? Revolucionaran 100% Whey Prime, ali nismo stali na tome.

100% Whey Prime sada ima optimizirani koncentrat proteina sirutke koji naglo potiče proces gradnje mišića, promoviranjem i održavanjem mišićne mase. Ovaj novi whey protein formula je poboljšana s kreatin monohidratom, BCAA-om i L-glutaminom, kako bi proizveo anabolički kompleks koji može proizvesti najbrži i najbolji rezultat koji ste ikad doživjeli.

100% Whey Prime dodatno je obogaćen s patentiranim kompleksom enzima DigeZyme. Sastoji se od enzima koji pomažu razbiti bjelančevine u njihove plemenite aminokiseline, tako da ih ima još više na raspolaganju mišićima. Oni također pomažu izbjeći nadutost i ostale probavne neugodnosti koje ste možda doživjeli s drugim sirutkama.

Prednosti:

 • koncentracija s više od 80% čistih bjelančevina
 • poboljšano s kreatinom, BCAA-om i glutaminom
 • odličan omjer bjelančevina i ugljikohidrata
 • odličan okus

Upute za korištenje:

Kako biste pripremili 1 serviranje, dodajte 2 mjerice (25g) praha u 250ml hladne vode.

Napomena:

Ako ste trudnica ili dojilja, ako imate bilo kakve bolesti, konzultirajte se s liječnikom prije korištenja. Zaustavite uzimanje i konzultirajte se s liječnikom ukoliko dođe do bilo kakvih nuspojava. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako se mlađi od 18 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ovaj proizvod ne smije nadomjestiti raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdravi način života. Čuvati izvan dohvata djece. Spremite u izvornom pakiranju na suhom mjestu bez velike topline, vlage i izravnog sunčevog svijetla. Držati izvan dohvata djece. Držati dobro zatvorenim i na hladnom i suhom mjestu bez dodira sa jakom toplinom.

Upozorenje (alergeni): sadrži mlijeko i soju. Može sadržavati jaja i gluten.

Prehrambene vrijednosti I veličina serviranja: 25g; količina serviranja po pakiranju: 50 serviranja
Po serviranju *RI

 

100g *RI

(100g)

Energija 101 kcal = 424 kJ 5% 404 kcal = 1697 kJ 20%
Masti 1.50g 2% 6g 9%
-zasićene 0.90g 5% 3.60g 18%
Ugljikohidrati 1.10g 0% 4.40g 2%
-šećeri 0.90g 1% 3.60g 4%
Bjelančevine 21g 42% 84g 168%
Soli 0.07g 1% 0.28g 5%
Kreatin monohidrat 2.30 ** 9.20 **
DigeZyme kompleks enzima 40mg
Alfa-Amilaza
Neutralna proteza
Celulaza
Laktaza
Lipaza
*RI: referentni unos prosječnog odraslog čovjeka (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** referentni unos nepoznat

Dodatne informacije

OKUS

CHOCO MOUSSE, SWEET CHOCO, VANILIJA, JAGODA, COOKIES, NATURAL, BANANA, BUTTER TOFFEE, CHOCO TOFFEE, CHOCO LJEŠNJAK, CHOCO KOKOS, MALINA, JAGODA & BANANA, CHOCO KOKOS, CHOCO PEANUT BUTTER, CREME BRULEE, FRENCH TOAST, PANETTONE, PINEAPPLE

Recenzije

Još nema recenzija. Napiši recenziju

Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!Lajkajte nas na fejsu!
;